Avaa Vapaat Toimitilat

moderni, merellinen
ja dynaaminen

LSCK on nykyaikainen business park merenrannan tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä Aalto-yliopistoa – Pohjoismaiden suurinta teknologiakeskittymää. Täällä on raikas, inspiroiva ja moderni tunnelma, johon on helppo samastua. Tervetuloa joukkoon!

Keilaniemi-Otaniemi-Tapiola –alue on Espoon kaupungin 2020 strategiassa johtava innovaatioympäristö, jossa liike-elämä, tiede ja taide integroituvat. Alueelle suunnitellaan toimistorakennusten lisäksi myös asuinalueita, joten palveluita kehitetään jatkuvasti.

Life Science Center Keilaniemessä on 5 rakennusta- yhteensä 32 000 neliötä toimitiloja. Tilat vaihtelevat yrityksen koosta ja tarpeista riippuen – 200 neliöstä 850 neliön toimistoihin, katutasosta aina 11. kerroksen korkeuksiin. Tilat ovat muunnteltavia ja moderneja, hyvin ilmastoituja ja sijoittuneita.

Kehittyvä Keilaniemi

Metro Länsimetro avautuu syksyllä 2017 parantaen liikenneyhteyksiä entisestään.
Raitiovaunu Raitiovaunu Jokeri pysäkki korvaa linja-autopysäkin näillä näkymin vuonna 2025.
Vene Keilaniemeen pääset myös kätevästi omalla veneellä.
Asuntoja Tulossa asuntoja Keilaniemeen, joiden mukana myös palvelut lisääntyvät.
Autoilijat Alueelle pääsee helpoiten Kehä I:n, Länsiväylän tai Turun moottoritien kautta.

Keilaniemeen pääsee kätevästi niin omalla autolla, linja-autolla kuin polkupyölläkin. Lähin linja-autopysäkki on aivan LSCK:n edessä. Liikenneyhteydet paranevat vielä entisestään kun Länsimetro avautuu syksyllä 2017. Tulevaisuuden suunnitelmissa on myös runsaasti asuntoja Keilaniemeen, joka parantaa entisestään alueen palvelujen laatua ja määrää.